SNOWCAMP

18-24 FEB 2018

SNOWCAMP

18-24 FEB 2018

Häng med på sportlovsläger till Trysil 18-24 februari 2018! En fantastisk möjlighet för dig som är mellan 13-19 år att åka på läger tillsammans med 150 andra ungdomar! Det kommer bli fin skidåkning, härlig gemenskap och fantastiska ungdomsmöten!

Vi som arrangerar är fyra kyrkor i samarbete, Ulriksbergskyrkan Växjö, Lorensbergskyrkan Kalmar, Pingstkyrkan Ljungby och Filadelfia Södra Öland. Här på sidan hittar du all information som du behöver och det är även här du gör din anmälan. Välkommen med!

INFORMATION

Söndag den 18 februari lämnar vi Småland för Trysil och åker tillbaka fredag den 24:e efter skidåkningen. Vi laddar för ett rejält ungdomsläger och vi har plats för cirka 175 personer inklusive alla ledare. Ett så här stort läger kräver mycket och tydlig information och den kommer här:

Upplägget på dagarna

Söndag: Resdag då vi anländer på kvällen till Trysil, käkar och har ungdomsmöte tillsammans.
Måndag-torsdag: Heldagar i backen följt av mat, gemenskap och ungdomsmöte på kvällen.
Fredag: Heldag i backen och hemresan startar.
Lördag: Anländer hemma på natten/ morgonen omkring 03-05.

Datum & tider

Vi åker söndag 18 februari och börjar vår hemresa på fredag kväll för att sedan komma hem på lördag morgon den 24:e. Exakta tider kommer i utskick närmare resan. 

Resa

Vi kommer att åka gemensamt i buss som utgår från Växjö, Ljungby och Kalmar. Exakta tider kommer i utskick närmare resan. På vägen upp kommer vi att stanna vid McDonalds där du som vill kan köpa mat för egna pengar eller äta medhavd matsäck. På hemresan finns motsvarande möjlighet att göra matsäck eller äta på McDonalds.

Boende

Vi kommer bo i tre olika hus som ligger mitt i backen. Det är mestadels fyrbäddsrum med WC och dusch på rummet. Önskar du att bo med någon särskild så fyll i detta i din anmälan. Läs mer om boendet ->

Skidhyra

Har du inte egen skidutrustning, så behöver du hyra. Detta fyller du i när du anmäler dig. Som gruppresa har vi cirka 50% rabatt. Skidhyran kostar 650kr för en vecka.

Liftkort

Liftkort är inkluderat i deltagaravgiften.

Ekonomi

Kostnaden är 2600kr för resa, boende, mat och liftkort (plus eventuell skidhyra). Du är anmäld först efter att inbetalningen är gjord. Du betalar in på bankgiro 802-8979 eller till Swish 123 180 01 19 märk ”Trysil + ditt namn”.

Skidskola

På förmiddagarna under veckan kommer vi ha en egen skidskola så att alla som vill ska kunna följa med på lägret oavsett erfarenhet. Det kommer finnas olika grupper för nybörjare och för medelgoda åkare.

Hjälm & säkerhet

Vi kommer ha som regel att alla måste åka minst två och två och då får man självklart hänga med skidskolan som en social grej också.

En annan regel vi kommer ha är att alla ska ha hjälm på sig när vi åker. Om skador ändå skulle hända så kommer det att finnas ledare med sjukvårdserfarenhet, förutom de vanliga sjukvårdarna som finns i liftsystemet.

 

ANMÄLAN

Anmälan är nu stängd, lägret är fullt. Vill du vara med på en reservlista så kan du skicka ett mail till: sixten@ulriksbergskyrkan.se
Tänk på att du inte är anmäld förrän lägeravgiften på 2600:- är betald!

PACKLISTA

Här finns en packlista ->

ÄR DU ANMÄLD?

Är du anmäld? Svara på våra ytterligare frågor i formuläret.

Mer information
Växjö Ljungby Kalmar
Skidor Snowboard
Nybörjare Medelgod åkare Snowboard

KONTAKT

Christian Hyrsky

Växjö

072 - 232 02 73
christian.hyrsky@ulriksbergskyrkan.se

Jacob Ventlinger

Kalmar

073-54 29 316
jacob.ventlinger@lorensbergskyrkan.se

Paulus Antblad

Ljungby

072-306 96 24
antbladpaulus@gmail.com