SNOWCAMP

17-23 FEB 2019

SNOWCAMP

17-23 FEB 2019

Häng med på sportlovsläger till Trysil 17-23 februari 2019! En fantastisk möjlighet för dig som är mellan 13-19 år att åka på läger tillsammans med andra ungdomar! Det kommer bli fin skidåkning, härlig gemenskap och fantastiska ungdomsmöten!

Vi som arrangerar är Ulriksbergskyrkan Växjö och Pingstkyrkan Ljungby. Här på sidan hittar du all information som du behöver och det är även här du gör din anmälan. Välkommen med!

INFORMATION

Söndag den 17 februari lämnar vi Småland för Trysil och åker tillbaka fredag den 22:e efter skidåkningen. Med ett så här stort läger kräver bra och tydlig information, som kommer här:

Upplägget på dagarna

Söndag: Resdag då vi anländer på kvällen till Trysil, vi hämtar skidor och snowboard för er som hyrt, käkar, går igenom information om veckan och avslutar kvällen med en härlig andakt tillsammans.
Måndag-torsdag: Heldagar i backen följt av mat, gemenskap och ungdomsmöte på kvällen.
Fredag: Heldag i backen och hemresan startar.
Lördag: Anländer hemma på natten/ morgonen omkring 03-05.

Datum & tider

Vi åker söndag 17 februari och börjar vår hemresa på fredag kväll för att sedan komma hem på lördag morgon den 23:e. Exakta tider kommer i utskick närmare resan. 

Resa

Vi kommer att åka gemensamt i buss och minibuss som startar i Pingstkyrkan i Ljungby kl. 06:00 och åker sedan till UBK i Växjö för att åka därifrån kl. 07:00. På vägen upp kommer vi att stanna vid McDonalds där du som vill kan köpa mat för egna pengar eller äta medhavd matsäck. På hemresan finns motsvarande möjlighet att göra matsäck eller äta på McDonalds.

Boende

Vi kommer bo i ett stort hus som ligger mitt i backen. Det är mestadels fyrbäddsrum med WC och dusch på rummet. Önskar du att bo med någon särskild så fyll i detta i din anmälan. Läs mer om boendet ->

Skidhyra

Har du inte egen skidutrustning, så behöver du hyra. Detta fyller du i när du anmäler dig. Som gruppresa har vi cirka 40% rabatt. Skidhyran kostar 800 kr för en vecka.

Liftkort

Liftkort är inkluderat i deltagaravgiften.

Ekonomi

Kostnaden är 3800 kr för resa, boende, mat och liftkort (plus eventuell skidhyra). Du är anmäld först efter att anmälningsavgiften1000 kr är gjord. Du betalar in på bankgiro 802-8979 eller till Swish 123 180 01 19 märk ”Trysil + ditt namn”. Anmälningsavgiften är endast återbetalningsbar vid uppvisan av läkarintyg.

Skidskola

På förmiddagarna under veckan kommer vi ha en egen skidskola så att alla som vill ska kunna följa med på lägret oavsett erfarenhet. Det kommer finnas olika grupper för nybörjare och för medelgoda åkare. Skidskolan är gratis.

Hjälm & säkerhet

Vi kommer ha som regel att alla måste åka minst två och två och då får man självklart hänga med skidskolan som en social grej också.

En annan regel vi kommer ha är att alla ska ha hjälm på sig när vi åker. Om skador ändå skulle hända så kommer det att finnas ledare med sjukvårdserfarenhet, förutom de vanliga sjukvårdarna som finns i liftsystemet.

 

ANMÄLAN

 Tänk på att du inte är anmäld förrän anmälningsavgiften på 1000:- är betald!

Reservlista Trysil 2019
Jag vill hyra skidor (en kostnad på 800:- extra) Jag vill hyra snowboard (en kostnad på 800:- extra) Jag vill inte hyra
Nybörjare Medelgod åkare Snowboard Ingen skidskola behövs

PACKLISTA

Här finns en packlista ->

KONTAKT

Linda Rea

Växjö

070-777 39 42
linda@ulriksbergskyrkan.se

Paulus Antblad

Ljungby

072-306 96 24
antbladpaulus@gmail.com